ΣΧΕΤΙΚΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ

O Σπύρος Λογοθέτης κατάγεται από το Αγκίστρι και την Αγγλία. Είναι αθλητής υπεραποστάσεων σε δυσμενείς συνθήκες. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, στην Αγγλία κι εργάζεται ως εργοφυσιολόγος και αθλητικός διατροφολόγος. 

Η αγάπη του για το τρέξιμο τον οδήγησε στο να συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες τρεξίματος. Στα τρία χρόνια ενασχόλησής του με το ορεινό τρέξιμο κατέχει πολυάριθμες νίκες. 

Τερμάτισε με επιτυχία τον επταήμερο υπερμαραθώνιο «MDS2019» διασχίζοντας την Δυτική έρημο Σαχάρα (256 χλμ) σε 30 ώρες και 27 λεπτά ανάμεσα σε 783 αθλητές καταλαμβάνοντας την 94η θέση. Η συμμετοχή αυτή θεωρείται ως η καλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από Έλληνα αθλητή στα 34 χρόνια της διοργάνωσης. Ο σκοπός του αγώνα ήταν φιλανθρωπικός με σκοπό τη στήριξη σχολείου στην Κένυα συγκεντρώνοντας το ποσοό των 10.000€ για φάρμακα, βιβλία και ρούχα για ένα χρόνο σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Hope for Children», με έδρα του το Ηνωμένο Βασίλειο. 

H φιλανθρωπική του δράση συνεχίστηκε το 2020 με τη διοργάνωση «The 100K trendmill Challenge». Ο Σπύρος είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που έτρεξε σε ηλεκτρικό διάδρομο 100 συνεχόμενα χλμ για την ενίσχυση της μη κερδοσκοπικής και περιβαλλοντικής οργάνωσης «Αρκτούρος». 

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και τη φύση τον οδήγησε στη διοργάνωση του HardSun trail race το 2020 στο Αγκίστρι που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Βασικός στόχος του είναι η ανάδειξη του Αγκιστρίου ως τον ιδανικό τόπο όπου κάποιος έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει τον αθλητισμό και την επαφή του με τη φύση. 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

HARD SUN TRAIL RACE

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ