ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η διαδικασία εγγραφής στους αγώνες του HardSun είναι πολύ απλή.

Στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, πατώντας το πορτοκαλί πλαίσιο «Εγγραφή» θα μεταφερθείς αυτόματα ώστε να συμπληρώσεις την κατάλληλη φόρμα . Εκεί, θα συμπληρώσεις τα στοιχεία σου κι ύστερα θα λάβεις το email επιβεβαίωσης της εγγραφής σου μαζί με τις οδηγίες και τους τρόπους πληρωμής. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής θα λάβεις κι ένα δεύτερο επιβεβαιωτικό email.

Ο αγώνας «Kids fun race 1,5km» δεν απαιτεί ηλεκτρονική εγγραφή. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στη γραμματεία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές για τους ενήλικες αθλητές και μία για τους μικρούς μας φίλους. Την «HardSun trail race 27km», την «Agistraki trail 10km» και την «Kids fun race 1,5 km».

  • HardSun trail race 27km: 35€ για κάθε συμμετοχή
  • Agistraki trail race 10km: 25€ για κάθε συμμετοχή
  • Kids fun race: 5€ για κάθε συμμετοχή

*στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%

Πατώντας στο όνομα της διαδρομής που σας ενδιαφέρει θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα με τις πληροφορίες και τις παροχές τού κάθε αγώνα.

Οι αθλητές μπορούν να παραλάβουν το αγωνιστικό πακέτο που προσφέρεται από την διοργάνωση από την γραμματεία του αγώνα. Η Γραμματεία θα βρίσκεται στο Copa Cabana café στο Αγκίστρι.

Το ωράριο λειτουργίας της γραμματείας καθώς και το πρόγραμμα του αγώνα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για τυχόν ερωτήσεις, απορίες και διευκρινίσεις  πριν τους αγώνες μπορείτε ν’ απευθυνθείτε:

  • Στο email της διοργάνωσης: info@hardsunrace.com
  • Στο τηλέφωνο της διοργάνωσης: +30 6971836657 (Σπύρος Λογοθέτης)

Μία ημέρα πριν (Σάββατο 04/09/21) και την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Κυριακή 05/09/21) μπορείτε να απευθυνθείτε αυτοπροσώπως στην γραμματεία της διοργάνωσης, στο Copa Cabana café στο Αγκίστρι.

Η ακύρωση της συμμετοχής εκ μέρους του αθλητή είναι δωρεάν αρκεί αυτό να γίνει 1 μήνα πριν την διεξαγωγή του αγώνα στον οποίο θα λάμβανε μέρος. Υπάρχει μόνο η επιβάρυνση του κόστους των τραπεζικών πράξεων (2,00€).

Εάν κάποιος αθλητής ακυρώσει τη συμμετοχή του 7 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα θα έχει επιβάρυνση 8,00€ (2,00€ κόστος τραπεζικών πράξεων + το κόστος του αγωνιστικού πακέτου που προοριζόταν για τον συγκεκριμένο αθλητή).

Ο αθλητής έχει τη δυνατότητα να παραλάβει το αγωνιστικό του πακέτο, ακόμα κι αν δεν συμμετάσχει στον αγώνα. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον ίδιο (εξαιρείται το μετάλλιο του αγώνα).

Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν συμμετάσχει στον αγώνα χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερώσει την Διοργάνωση, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής του και δεν μπορεί να μεταφερθεί σε μια επόμενη διοργάνωση.

Η διοργάνωση HardSun ακολουθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Πολιτείας μέσω Γ.Γ.Α.

Ο κάθε αθλητής, κατά την παραλαβή του αγωνιστικού του πακέτου στην γραμματεία της διοργάνωσης, οφείλει να επιδείξει αρνητικό μοριακό ή rapid test (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανονισμούς για τον covid-19 πατήστε εδώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν άνδρες και γυναίκες που την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Μαθητές Λυκείου μπορούν να λάβουν μέρος και στους δύο αγώνες εφόσον έχει δοθεί στη διοργάνωση σχετική Υπεύθυνη Δήλωση από τους κηδεμόνες τους.

Μαθητές Γυμνασίου που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στον αγώνα « Agistraki trail race 10km». Απαραίτητη είναι η κατάθεση Υπεύθυνης Δήλωσης από τους κηδεμόνες τους.

Δικαίωμα έκπτωσης στο κόστος συμμετοχής έχουν:

  • Άνεργοι
  • Φοιτητές
  • Στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων

Η έκπτωση που παρέχεται ορίζεται στο -20% του αρχικού κόστους συμμετοχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή παραστατικού ιδιότητας μέσω email, κατά την ηλεκτρονική εγγραφή.

Ο μοναδικός τρόπος προσέγγισης του νησιού είναι μέσω θαλάσσης με συμβατικό πλοίο ή ιπτάμενο δελφίνι από το λιμάνι του Πειραιά.

Το συμβατικό πλοίο αναχωρεί από την πύλη Ε8 (διάρκεια ταξιδιού 1ω και 45 λ.)

Το ιπτάμενο δελφίνι αναχωρεί από την πύλη Ε9 (διάρκεια ταξιδιού 55λ.)

Στο νησί θα βρείτε πληθώρα καταστημάτων εστίασης που εξυπηρετούν όλα τα γούστα. Υπάρχουν πολλά καταλύματα για την διαμονή σας καθώς και διάφορες δραστηριότητες για την ψυχαγωγία σας (πχ. Scuba diving, ιππασία, ημερήσιες εκδρομές με τουριστικά σκάφη κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Αγκιστρίου www.agistri-island.gr

*Η διοργάνωση δεν μεριμνά για την διαμονή και την σίτιση των αθλητών και των συνοδών τους. Ο κάθε ενδιαφερόμενος οφείλει να οργανώσει το ταξίδι του ο ίδιος.

Ο κάθε αθλητής και οι συνοδοί του δικαιούνται έκπτωση στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Το ποσό της έκπτωσης θα ανακοινωθεί 1 μήνα πριν την διεξαγωγή του αγώνα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

HARD SUN TRAIL RACE

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ